side_banner

Nyheder

Siway Curtain Wall Engineering Project Demonstration

Efter en uges forløb,SIWAY NYHEDERmøder dig igen.Dette nyhedsnummer bringer dig indholdet af siways relaterede gardinvægsprojekter.Først og fremmest skal vi forstå hvilkenSiwayfugemasser bruges i gardinvægkonstruktioner.

Der er omkring seks typerSiwayfugemasse brugt i gardinvægskonstruktion, modellerne er SV888, SV999, SV8800, SV8890, SV8000 og SV201.

  1. SV888Vejrbestandig silikoneforsegling til gardinvæg

 

Dens grundlæggende anvendelse er til:

• Alle slags vejrbestandige glasgardinvægge

• For metal (aluminium) gardinvæg, emalje gardinvæg vejrbestandig forsegling

• Fugeforsegling af beton og metal

• Tagsamlingspakning

888主图

SV-888 vejrbestandige silikoneforseglingsprojekter

苏州大裤衩(1)

 

Suzhou Oriental Port

Det er en 301,8 meter høj skyskraber beliggende på bredden af ​​Jinji-søen i Suzhou, Jiangsu-provinsen, Kina kaldet "Orientens port”.

 

Changsha International Finance Square

Det er et par skyskrabere i Changsha, Hunan, Kina, med Tårn 1, der rejser sig 452 meter og Tårn 2 hæver sig 315 meter.

Det er den 16thhøjeste bygning i verden og den højeste i Hunan.IFS står for "International Finance Square”.

Changsha International Finance Square
杭州国际会议中心(1)

Hangzhou International Conference Center

Det samlede byggeområde af Hangzhou International Conference Center er 130.000 kvadratmeter, med en samlet højde på 85 meter.Hovedbygningen består af et 12 meter ovalt podium og en øvre kugle med en diameter på 85 meter.Den ydre væg af midten er lavet af gylden titaniumplade og gylden glasgardinvæg, almindeligvis kendt som "Big Golden Ball".

Xi'an Glory International Financial Center.

Xi'an Glory International Financial Center

西安丝路国际会展中心(1)

Xi'an Silk Road International Convention and Exhibition Center

Nationales Messe- und Kongresszentrum NCC, Tianjin Wettbewerb 2012 - 1. Preis Entwurf: Meinhard von Gerkan og Stephan Schütz mit Stephan Rewolle Projektleitung: Matthias Wiegelmann

National Exhibition and Convention Center

999,-
  1. SV 999 Strukturel glasur silikoneforsegling

Dens grundlæggende anvendelse er til:

• Glas gardinvæg, aluminium gardin væg struktur klæbende tætning

• Glas dagslystag, metal

strukturteknik

• Isolerglas limning

SV-999 strukturelle glasering silikoneforseglingsprojekter

Beijing Poly International Plaza

Poly International Plaza har et samlet byggeareal på 116.000 kvadratmeter og en højde på 131 meter.Dens uforlignelige termoruder gardinvæg og skrå gitter støtte struktur design er afledt af den traditionelle kinesiske kultur "origami lanterne";den bruger også reflektionseffekten af ​​et diamantskåret prisme til at blive den første skelsættende bygning ind og ud af Beijings verdensby i fremtiden.

Beijing Poly International Plaza(1)
CCTV-hovedkvarter-Bejing

Kinas centrale tv-hovedkvarter

CCTV-hovedkvarterets bygning dækker et areal på 187.000 kvadratmeter med et samlet byggeareal på omkring 550.000 kvadratmeter.Hovedbygningen er sammensat af to 52-etagers 234 meter høje tårne ​​og 44-etagers 194 meter høje tårne, med en 10-etagers skørtbygning og den 14-etagers stålkonstruktion udkrager med et stort spænd, der strækker sig i en højde på 162 meter og en vægt på 18.000 tons er gennemskåret og kuperet, med et samlet stålforbrug på 140.000 tons.Den nordlige støttebygning er 159 meter høj, hovedbygningen har 30 etager, og podiebygningen har 5 etager.

Folkets daglige hovedkvarterbygning

People's Daily Headquarters Building har et grundareal på 88.856 kvadratmeter, et byggeområde på 138.400 kvadratmeter og en bygningshøjde på 179,7 meter.Antal etager: 33 etager over jorden og 3 etager under jorden.

peoples_daily_headquarters_2015_september_day
Guangxi Financial Investment Center

Guangxi Financial Investment Center

Shenyang Baoneng Global Financial Center1

Shenyang Baoneng Global Financial Center

SV-8800 Silikoneforsegling til isoleringsglas

Det er en to-komponent silikone, der tilbyder variabel levetid med høj vedhæftningsstyrke for at bevare integriteten af ​​isoleringsglasenheden, der passer til både kommercielle og private IGU.

8800-2

SV-8800 Silikoneforsegling til isoleringsglasprojekter

wenzhou-verdenshandelscenter

Wenzhou World Trade Center

Det er 333 meter højt, med 68 etager over jorden og 4 etager under jorden, i alt 72 etager.Det er en omfattende kontorbygning, der integrerer business, kontor, sightseeing, underholdning, catering, konference og andre funktioner.Bygningen er den højeste bygning i Zhejiang-provinsen og den højeste bygning med betonstruktur i Kina.

Hebei New Century Global Center

New Century Global Center er en moderne super højhus vartegnsbygning, der integrerer femstjernede hoteller, kontorbygninger og håndværk i hotelstil.
Byggeareal: 178608㎡, højde: 242,8m, antal etager: 53 etager, 4 etager under jorden;
Strukturel form: stål-beton-kompositramme-armeret betonkernerør hybridstruktursystem, med et stålforbrug på 15.000 tons, som er det første stålkonstruktionsbygningskompleks i Hebei-provinsen.

河北开元环球中心
Zhengzhou Greenland Center Qianxi Square(1)

Zhengzhou Greenland Plaza

Zhengzhou Greenland Plaza, også navngivet somMillennium Royal Plaza, er enskyskraberiZhengzhou,Henan,Kina.Det er 280 meter (918,6 fod) højt.

Denne bygning omtales ofte som "Big Corn" af lokale beboere på grund af dens majslignende form og al gul belysning om natten.

杭州之门(1)

Hangzhou-porten

上海虹桥SOHO2

Shanghai Hongqiao SOHO

8890-2

SV-8890 Silikone strukturel glasforsegling

Dens applikationer er til:

1. Glas, sten, marmor, granit, aluminium gardinvæg og glas dagslystag og metal konstruktionsteknisk strukturel klæbende tætning;

2. Isoleringsglas af den anden tætning og mange andre bygnings- og industriapplikationer.

SV-8890 Silikone strukturelle glasforseglingsprojekter

Xi'an Maike kommercielle center

Maike Center er den første samlede stålkonstruktionsbygning i det nordvestlige Kina.Kontorbygningen er 216 meter høj og hotellet er 165 meter høj.Den er forbundet med en to-etagers luftbro i en højde af 100 meter.Det strategiske samarbejde mellem 21 topinstitutioner rundt om i verden er i øjeblikket et af de sværeste byggeprojekter i Kina og har skabt de arkitektoniske træk ved Kinas sjældne over 100 meter specialformede luftbro overordnede forbedringsprojekt.

Xi'an Maike kommercielle center
杭州望朝中心(1)

Hangzhou Wangchao Center

Hangzhou Wangchao Center-projektet er placeret i kerneområdet i Hangzhou Qianjiang Century City.Ser man op fra Qiantang-floden, ligner det et unikt fyrtårn, der symboliserer, at Hangzhou vil blive en ny global destination i fremtiden, og det er også en af ​​de skelsættende bygninger i Qianjiang Century City..Tårnet er 288 meter højt, med 4 etager under jorden og 57 etager over jorden, med et samlet byggeareal på 169.631 kvadratmeter.

Guangxi Tianlong Fortune Center

Tianlong Fortune Center er investeret og bygget af Guangxi Weizhuang Real Estate.Det er et superhøjhus kommercielt kompleks med et samlet byggeareal på 282.000 kvadratmeter og en højde på 409 meter.Podium og 5-etagers kælder.Efter færdiggørelsen vil det skabe højden af ​​bygninger i Nanning og blive en skelsættende bygning i Nanning.

Guangxi Tianlong Fortune Center(1)
奥克斯杭州未来中心(1)

AUX Hangzhou Future Center

fuya

Fuya International Financial Center

I mange byggeprojekter, især højhuse med gardinvægge, har vi hos siway erfaring med at deltage i opførelse af større byggerier, og har fået meget professionel anerkendelse.

https://www.siwaysealants.com/products/

Indlægstid: Jul-06-2023